Vanliga frågor

Det finns många funderingar och frågor när man ska anlita ett band till sin fest. Här svarar vi på några vanliga frågorna vi får.

Fråga: Vad spelar ni för musik? 
Svar: Vi spelar all typ av musik som inte är svensk dansbandsmusik (än så länge, men man vet aldrig ;). Vi spelar odödliga fantastiska låtar oavsett tidsepok. Läs mer om repertoaren.

Fråga: Vilken sorts tillställningar brukar ni spela på? 
Svar: Vi spelar på firmafester, bröllop, födelsedagskalas, jubileum, jippon….. Kort sagt, alla tillfällen där det behövs bra musik för party, dans och ett jädrans drag eller mjuk cocktailmusik! 

Fråga: Passar musiken till olika åldrar, gammal som ung?
Svar: Ja det gör den! Vi har avsiktligt repat in material för att kunna tillfredsställa alla åldrar.

Fråga: Vi ska gifta oss. Kan ni hjälpa till med musik under vigseln? 
Svar: Absolut! Om så önskas skickar vi ut en förtrupp till vigseln bestående av sång och gitarr. Tillsammans med hela orkester till festen efter, kan vi utlova en perfekt musikalisk upplevelse till ert bröllop!

Fråga: Hur är det med ljudanläggning? 
Svar: NIO har en professionell anläggning, som klarar mindre och större tillställningar och lokaler.

Fråga: Vad kostar det? 
Svar: Det beror på upplägget; hur långt vi ska åka, hur länge vi ska spela o.s.v. Ring eller skicka e-postfråga. Vi är ivriga att diskutera.

Fråga: Hur stort område jobbar ni på?

Svar: Vi utgår från Malmö och spelar vanligtvis runt om i södra Sverige. Vi spelar även uppåt landet; hotell/övernattning + extra transportkostnader tillkommer då.

Fråga: Nöjda kunder?
Svar: Titta in på Referenser

Om ni har fler vanliga frågor – maila eller ring och ställ den, vi vill gärna ha dem. Vi tar även tacksamt emot ovanliga frågor!