Musikquiz

Musikquiz med Skånes ösigaste band

Musikquiz till middagen på festen är en perfekt stämningshöjare, New Innovation Orchestra erbjuder ett otäckt spännande och underhållande koncept med en interaktiv musikquiz. Era gäster kommer garanterat att bli aktiverade. Perfekt som avbrott i en lång middag.

Denna quiz genomförs med fördel tillsammans med mellan 30 -100 deltagare och kan varieras i tid efter era önskemål. Quizen kan naturligtvis, om så önskas, kombineras med en omgång ös på dansgolvet. Vi utlovar mycket nöje och oändliga möjligheter.

En lång eller flera korta delar av vår quizen

Vi kan göra quizen som en hel del eller bryta upp den i flera mindre delar som fungerar som avbrott under middagen.

Titta på ett quiz som vi gjorde för MKB i Ronneby

Detta är vad Ernst & Young säger om NIO:

New Innovation Orchestra förgyllde vår sommarfest med stämmningsfull bakgrundsmusik till fördrinken, musikquiz under middagen som lockade fram tävlingsinstinkterna i alla medarbetare samt underbar livemusik till kvällens dans. Vi kan verkligen rekommendera New Innovation Orchestra som underhållning på personalfesten – de tar hand om allt, så det är bara för festdeltagarna att luta sig tillbaka och njuta av festen och musiken!
//Ernst & Young

Såhär beskriver Håkan Stivert,
Trygghetsstiftelsen som beställde
och fick NIOs quiz+dans:

Kära NewInnovation orkestern!
Ett innerligt tack för en fulländad kväll! Ni fick oss att göra saker vi drömt länge om att få göra men aldrig vågat tro att vi ville våga inför kollegorna! Quizen var en succé, den livade verkligen upp middagen. Och vilken musik ni levererade, från mjukaste honungsbossanova till stenhård AC/DC! Vi ville aldrig sluta dansa fast vi var inne på vårt eget kontor!!! Detta var en underbar avslutning på vår kick-off. Tack från oss alla,. Detta var verkligen något annat än vad vi tidigare haft. Vi hör garanterat av oss igen.
Med vänliga hälsningar
Håkan Stivert/Trygghetsstiftelsen