Referenser

Hur bra är de egentligen? Är det verkligen sant att NIO är ett av världens bästa band?

Titta gärna på våra referenser!

Såhär beskriver Pernilla på Skanska quizen och dansen som vi presenterade till julbordet:

Bandet gjorde en fantastisk insats genom att från början till slut lyfta taket till spegelsalen genom sitt engagemang, sin sanslösa musikaliska bredd och professionalism. Vi hade en galet rolig kväll!

Såhär säger Claes om
NIOs insats vid bröllopsfesten:

Jag vill tacka än en gång för er fantastiska insats på bröllopsfesten! Alla gäster har varit helt lyriska och hyllar er och det jävla drag ni skapade. Tusen tack än en gång, vi kommer aldrig aldrig glömma denna fantastiska kväll som ni bidrog till!

Björn och Therese gifte sig och hade fest på Häckeberga slott. Vi var där. De skickade ett brev och berättade lite om vad dom tyckte om sin fest.

Vill ni ha ett fartfyllt och ösigt bröllop utan att dra ner på stilen? I så fall kan vi varmt rekommendera New Innovation Orchestra. Vi anlitade dem till vårt bröllop på Häckeberga slott hösten 2008 och är supernöjda. Mingelmusiken innan middagen var ett mycket uppskattat inslag bland gästerna där Jens och Peter tog plats på ett så där alldeles lagom sätt utan att störa den utbredda konversationen. Efter middagen anslöt resten av bandet och startade med bröllopsvals till Dean Martins ”That´s amore”. Ett lite annorlunda koncept men perfekt om man vill lätta upp lite på alla annars lite stela etikettsregler. Sedan blev det en blandad repertoar i tre spelperioder a´ 50 min. Vårt önskemål var att inleda med lite Frank Sinatra, Barry White och lite andra gamla godingar för att komma igång med lite stil. Framåt kvällen ökades tempot mer och mer och vi lovar att dansgolvet inte var tomt en sekund på hela kvällen.
Boka dem….innan nån annan gör det!
/Björn & Therese

Malmö Stad har valt att berätta lite om när vi spelade på Guldgalan, Slagthuset i Malmö:


Omdöme av New Innovation
Näringslivskontoret Malmö stad anlitade New Innovation (NIO) till ett arrangemang kallat ”Guldnatten”. Detta är ett årligen återkommande arrangemang där priser delas ut till näringslivet i Skåne för förtjänstfulla insatser. Arrangemanget kännetecknas av galastämmning och drar till sig mellan 700-900 personer.

New Innovations uppdrag var att underhålla med soft music vid fördrinken samt dans musik  efter själva middagen och prisutdelningen. Tydligt var att NIO hade ”känt in” och ”tänkt igenom” uppdraget mycket noga och således levererade det allra bästa till arrangörernas belåtenhet.

Därför vill vi ge dem de allra bästa rekommendationerna.