Företagsevent

NIO underhåller företag. Det är lätt att boka NIO till sitt företagsevent /företagsfest, precis lika B2b som allt annat. Till NIO dansar man, tävlar i musikquiz eller minglar. Välj det ena, det andra eller både och. Eller alltihop! Oavsett val så blir det garanterat live med stor närvaro, ös och mycket kärlek!

DANSA med NIO på er företagsfest

NIO är ett liveband! Detta är på riktigt! NIO får de mest bestämda dansfötter att tappa fästet och utöva de livligaste steg man kan tänka sig.

NIO handlar om musik framförd med enormt engagemang och ändlös kärlek! NIOs repertoar är fylld av lyckliga, gråtande, svängiga, bejakande och magiska låtar från vackra ballader till svettig soul, från vals till fet rock’n roll, från lokalt till globalt. Sinatra, Nirvana, U2, Police, Elvis, James Brown, AC/DC, Prince, Maron5, Doobie Brothers, Coldplay……våra husgudar är otaliga. Och vi blandar och ger tills danstemperaturen kokar!

TÄVLA med NIO på ert företagsevent

Plocka fram tävlingsinstinkten, höj adrenalinhalten, teama ihop er och släng er ut i denna musicquiz där mod, karisma, snabbhet och livs-
glädje väger minst lika tungt som musikalitet och musikaliska historiekunskaper. En interaktiv musiklek med grunderna i traditionell frågesport, kryddad med mer eller mindre högljudda sång-
och spelmoment och med NIO som spelledare och enväldig jury. Och, behöver vi säga det – allting är live!

Läs mer om vår quiz

MINGLA med NIO på ert företagsevent

Smekande bossanova, klassiska jazzpärlor och mjuka pophits. Till minglet plockar vi med de mindre högtalarna, den akustiska gitarren och tränger ihop oss i hörnan för att bjuda er på NIO unplugged. Live i en prat- och drickvänlig version!

Några av de företag vi har spelat för